English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

5.9.12

Βρε Συμπεθέρα, αποκλείεται να μας έχουν για τόσο ΗΛΙΘΙΟΥΣ. Και θα σου εξηγήσω γιατί μας έχουν ως ιδιαίτερο στόχο.

Βρε Συμπεθέρα, είναι δυνατόν να πιστεύουν οτι δεν καταλάβαμε την νέα ΑΠΑΤΗ;; Διότι το δντ ΔΕΝ σκόπευε να φύγει απο τη χώρα, άλλωστε ήρθε για να μας εξαθλιώσει - εξοντώσει, όχι για να μας σώσει.
Και τώρα την παραμονή τους, την παρουσιάζουν ως "πιθανή θετική έκβαση επαναδιαπραγμάτευσης" και την βαφτίζουν ως "επιμήκυνση".
Όχι οτι περίμενα να τιμωρήσουν όσους εσκεμμένα φρόντισαν να αποτύχει η υποτιθέμενη "σωτηρία" αυτά τα 3 χρόνια του μνημονίου..
Άλλωστε το σχέδιο τους, όσο καλά κι αν φρόντισαν να το καλύψουν, ήταν τόσο προφανές, που έβγαζε μάτι.
Αποκλείεται να μας έχουν για τόσο ΗΛΙΘΙΟΥΣ.

Λοιπόν συμπεθέρα, οι σκοτεινοί αυτοί τύποι, που δεν τολμάνε να φανερωθούν, πάντα χρησιμοποιούσαν ανθρώπινα εργαλεία για να εξελίξουν τα σχέδια τους. Αυτή την περίοδο χρησιμοποίησαν την Μέρκελ, τον Σαμαρά, τον ΓΑΠ, και δεκάδες άλλους. Τους χρησιμοποιούν όμως με την σύμφωνη γνώμη τους, κι όχι επειδή ξεγελάστηκαν, ή επιδή το έκαναν για το καλό μας (όπως δήλωσε ο ΓΑΠ).

Μα τι να κάνουμε βρε συμπεθέρα, άνθρωποι χωρίς Χριστό, χωρίς αγάπη, χωρίς φωτεινή ψυχή, το μόνο που θέλουν είναι το κακό των υπολοίπων. Και πασχίζουν με νύχια και με δόντια να εξοντώσουν όσους δεν πάνε με τα νερά και τις διαταγές τους. Προσπαθούν να εξοντώσουν, όχι μόνο εμάς, αλλά όσο περισσότερους είναι δυνατόν στον πλανήτη.

Θα σου εξηγήσω συγκεκριμένα τι εννοώ, και σου δίνω κι ενεργούς συνδέσμους σε όσα θα πω, για να μην πεις οτι τα φαντασιώνομαι...
Κι αν όλα αυτά συμπεθέρα, σου ακούγονται περιττά, διότι είσαι άθεη, ε τότε να σου θυμίσω οτι εδώ, στην Ελλάδα, υπάρχουν τα περισσότερα απο τα εναπομείναντα "ορυκτά πλούτη" του πλανήτη.

Προς το παρόν, αυτά είχα να σου πω συμπεθέρα, όμως θα επανέλθω, όταν χρειαστεί, με ακόμα περισσότερα.
Πάω να φτιάξω ντολμαδάκια τώρα.

Τα διαβάζουν πολλοί