English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

12.7.13

Ιδέες για χειροποίητες & προτώτυπες μπομπονιέρες γάμου

Κάθε ζευγάρι ψάχνει κάτι ξεχωριστό να δώσει στους καλεσμένους του, για την παρουσία τους στη σημαντικότερη μέρα του ξεκινήματος του έγγαμου βίου!
Στη συνέχεια, θα βρείτε μερικές πρωτότυπες ιδέες για μοναδικές μπομπονιέρες γάμου. (σε κάθε πρόταση, συνοδεύστε στο δέσιμο/τύλιγμα, 5 κουφέτα, ή 5 σοκολατάκια, ή 5 μπισκοτάκια. Όπου είναι δυνατόν, επιλέξτε τις τοπικές λιχουδιές)

Μια μαρμελάδα, ή μέλι
Όλα τα χειροποίητα πράγματα κεδρίζουν τις εντυπώσεις ως μπομπονιέρες, πόσο μάλλον ένα βαζάκι με μαρμελάδα ή μέλι! Οι καλεσμένοι σας απλά θα το αγαπήσουν. Διακοσμήστε το βαζάκι με ένα όμορφο ύφασμα, μια κορδέλα, ή μπορείτε και να ενσωματώστε σημείωση με μια συνταγή.

Φυτά σε μίνι γλαστράκια
Τα φυτά σε μίνι γλαστράκια αποτελούν θαυμάσιες μπομπονιέρες γάμου και θα κάνουν μια όμορφη προσθήκη στις γαμήλιες διακοσμήσεις σας. Χρωματίστε τα δοχεία με το γαμήλιο μοτίβο σας, τα αρχικά σας, ή ένα σχέδιο που να ταιριάζει με το διάκοσμο, προτού να προστεθούν τα φυτά. Σιγουρευτείτε ότι συνοδεύονται από μια ετικέτα με οδηγίες.

Ατομικά cupcakes (κεκάκια)
Είναι μια πολύ μοντέρνα βρώσιμη λύση. Για να δώσετε προσωπικό στίγμα, γράψτε τα ονόματα σας (του ζευγαριού) στην επικάλυψη των cupcakes.

Κοχύλια, βότσαλα, άμμος, σχοινιά, δίχτυα, καραβόπανο
Δέσε κοχύλια στο κουτί της μπομπονιέρας σου, μπλέξε τα μικρά βότσαλα μαζί με τα κουφέτα ή γέμισε ένα βαζάκι ή κουτί με άμμο. Όποτε το ανοίγουν οι καλεσμένοι σου, θα… μυρίζει αμέσως καλοκαίρι. Τα δίχτυα και τα σχοινιά θα σου χρησιμεύσουν γενικώς στη διακόσμηση, καθώς μπορούν να αντικαταστήσουν τέλεια το τούλι και τις συμβατικές κορδέλες, ενώ το καραβόπανο είναι ιδανικό για να φτιάξεις μικρά σακουλάκια ή τσάντες ώμου τις οποίες θα χαρίσεις στους καλεσμένους σου.

Ελληνικά ποτά
Σίγουρα ούζο, ρακή, ή διάφορα λικέρ. Αυτά κυκλοφορούν και σε μίνι συσκευασίες, τις οποίες μπορείς να χαρίσεις στους καλεσμένους σου.

Άλλες εναλλακτικές λύσεις θα μπορούσαν να είναι αρωματικά κεριά, μικρά γυάλινα δοχεία, ατομικές κούπες, μικροσκοπικά λούτρινα, πορσελάνινα διακοσμητικά, ένα γούρι ή κρεμαστό, μικρές κορνίζες, ατομικές βεντάλιες.

http://www.weddingplan.gr/

Τα διαβάζουν πολλοί