English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

3.10.12

"Womex 12" το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της Ν.Α Ευρώπης στη Θεσσαλονίκη!

60 παραστάσεις, περισσότεροι από 300 καλλιτέχνες, 6 μουσικές σκηνές.
Αυτό είναι το στίγμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης Womex 12 που ξεκινά στις 17 και ολοκληρώνεται στις 21 Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη!

Δυόμιση χιλιάδες διαπιστευμένοι εκθέτες της μουσικής βιομηχανίας συμμετέχουν στην έκθεση ενώ όπως δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου: «Η Θεσσαλονίκη είναι η κοιτίδα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής. Ο σύγχρονος μουσικός πολιτισμός της Ελλάδας είναι ταυτισμένος με αυτή την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας», δήλωσε «Για πρώτη φορά θα δούμε μια τέτοια διοργάνωση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Μέσα από αυτή την εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα από τη μία μεριά οι επαγγελματίες της μουσικής να ενημερώνονται και να κάνουν όλη τη διάρκεια της ημέρας τις επαφές τους και κατά τις ώρες που θα πέφτει η βραδιά να απολαύσουν τα συγκροτήματα», συμπλήρωσε.

Η Womex 12 κατά τη διάρκεια της ημέρας θα απευθύνεται στους επαγγελματίες που ασχολούνται με το εμπορικό κομμάτι της μουσικής, ενώ το βράδυ οι πύλες θα ανοίγουν για το κοινό.

http://cebil.gr

Τα διαβάζουν πολλοί