English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

8.10.12

Μέρκελ ιζ κάμινγκ...

Λέτε να μας κάνει έκπληξη και να φέρει μαζί της και τον στρατό κατοχής; Όπως δηλαδή πάμε γλυκά σε μια επίσκεψη, αυτή να προτωτυπήσει και να φέρει στρατό, έτσι, για το καλό!

Άλλωστε έχουμε ήδη παραδοθεί εδώ και 3 χρόνια, έχουμε υπογράψει την  παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας, έχουμε υποταχθεί στις εντολές της Τρόικας, υπογράψαμε και την παράδοση των νησιών ως εκμίσθωση, άρα μην σας ακούγεται περίεργο αν θα έρθει και στρατός.

Στη νέα αυτή εποχή που με το ζόρι προσπαθούν να φέρουν παγκοσμίως, δεν πρόκειται να μπούμε, παρά μόνο αν εμείς οι ίδιοι το επιτρέψουμε.

Κι επειδή μέχρι σήμερα το επιτρέψαμε, ίσως έφτασε η ώρα να μετανιώσουμε, να ξαναβρούμε την ψυχή μας, την πίστη μας, τον Θεό.

Να προβάλουμε και καμιά αντίσταση, να πούμε και κάποιο όχι, και δεν εννοώ τους πολιτικούς, εννοώ εμάς τους ίδιους, τον  λαό.

Διότι στην κατοχή του '40, οι Έλληνες δεν περίμεναν απο τους πολιτικούς να τους σώσουν...
Πήραν οι ίδιοι την κατάσταση στα χέρια τους.

Όμως δεν θέλω να ακουστεί αυτό σαν παρότρυνση οπλο-αιματοχυσίας. Ξεκαθαρίζω οτι ο μόνος τρόπος να ελευθερωθούμε είναι να φέρουμε ξανά την ειρήνη στις καρδιές μας. Τι εννοώ; Αφιερώστε, αν θέλετε, λίγο χρόνο σε αυτό το κείμενο http://agiosmgefiras.blogspot.gr/2012/09/blog-post_1065.html και θα καταλάβετε. Κι όσοι δεν το καταλάβετε με την πρώτη ανάγνωση, ξαναδιαβάστε το.

Τα διαβάζουν πολλοί