English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

21.9.12

Τηλεμαραθώνιος για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στις 25 Σεπτεμβρίου 2012 από τις 3 το μεσημέρι έως τις 12 το βράδυ


Το χαμόγελο του παιδιού Στις 25 Σεπτεμβρίου 2012, από τις 3 το μεσημέρι έως τις 12 το βράδυ, τηλεμαραθώνιος για «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Με τη συμμετοχή 5 Τηλεοπτικών σταθμών στην Πελοπόννησο και Δυτική Ελλάδα: Super (Ν. Κορίνθου), Achaia Tv (Ν. Αχαϊας), Αχελώος Tv (Ν. Αιτωλοακαρνανίας), Best Tv (Ν. Μεσσηνίας) και ΗΛΕΚΤΡΑ (Ν. Κορίνθου).

Με κεντρικό σύνθημα: ««ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ 60 ΠΑΙΔΙΑ. ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ» 5 τηλεοπτικοί σταθμοί της Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας ενισχύουν την πανελλαδική εκστρατεία του οργανισμού με στόχο την εξεύρεση πόρων για την άμεση λειτουργία δύο νέων σπιτιών για 60 παιδιά που σήμερα βρίσκονται σε κίνδυνο.

Τα δύο αυτά σπίτια σε Αίγιο και Αγρίνιο αποτελούν ευγενική παραχώρηση ιδιωτών και φορέων και είναι έτοιμα να ανοίξουν την αγκαλιά τους σε 60 παιδιά που σήμερα κινδυνεύουν.

Την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012, από τις 3μμ έως τις 12πμ, συντονιστείτε στους παραπάνω σταθμούς κι ενημερωθείτε για το έργο που επιτελεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Δυτική και υπόλοιπη Ελλάδα.

Καλούμε όλους εσάς, που διαχρονικά είστε συνοδοιπόροι μας, να συμβάλλετε στη νέα αυτή προσπάθεια, να στελεχώσουμε και να λειτουργήσουμε τα 2 νέα μας σπίτια!

http://www.hamogelo.gr

Τα διαβάζουν πολλοί