English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

11.6.12

Βρε Συμπεθέρα, το ναζιστάκι που μαχαιρώνει και γρονθοκοπά κόσμο, είναι και συκιά;

Γεια σου συμπεθέρα! Καλά είσαι; Έφτιαχνα γλυκό συκαλάκι και θυμήθηκα το ναζιστάκι που το καταζητούσε 2 μέρες η αστυνομία και δεν το έβρισκε... Και πως να το βρει, αφού οι πληοψηφία των αστυνομικών και στρατιωτικών, είναι κρυφοναζιστάκια και συκιές. Αδιαφορώ αν κάνουν σεξ με άντρες, εννοώ την συμπεριφορά τους.
Διότι βρε συμπεθέρα, μόνο μια συκιά θα κρυβόταν απ'το αυτόφωρο και θα εμφανιζόταν όταν έληγε και μάλιστα αμετανόητη και με ακόμα μεγαλύτερο θράσος.
Μόνο μια συκιά θα κατέθετε σήμερα μήνυση κατά Λιάνας και Ρένας για "απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση", και σε βάρος του σταθμού για "παράνομη κατακράτηση"..http://www.ant1online.gr/Society/Justice/Pages/20126/be50f246-02d4-48f1-b4f4-eec1e549075e.aspx Μόνο μια συκιά θα ζητούσε σήμερα ξανά αναβολή απο το Μονομελές Κακουργιοδικείο στο οποίο δικάζεται για επίθεση και ληστεία απο το 2007. Μόνο μια συκιά θα διεκδικούσε θέση στη βουλή, έχοντας την ελπίδα να σωθεί χάρη στο νόμο περί "ασύλου βουλευτών". Μόνο μια συκιά θα διατυμπάνιζε παντού την αγάπη της για την πατρίδα και συγχρόνως θα την ντρόπιαζε και θα την διέσυρε διεθνώς με αυτά που κάνει. Σκεφτόμουν τον Χαρούλη, την συκιά που είχαμε στο χωριό κι είχε 100 φορές μεγαλύτερη αξιοπρέπεια και "όρχεις"! Ας παραδειγματιστούν μερικές κασιδιάρες...

Τα διαβάζουν πολλοί