English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

10.6.12

Ο απόρρητος φάκελος: "πλανήτης Σελήνη".

Το 1988, ένας διαπρεπής Κινέζος αξιωματούχος, ο Μάο Καν, μέλος του διαστημικού προγράμματος της Κίνας, αποκάλυψε φωτογραφίες "αρχαίων" ανθρώπινων πατημασιών στην σεληνιακή επιφάνεια. Ο αξιωματούχος ανάφερε ότι έλαβε την πληροφορία από μια αξιόπιστη πηγή και κατηγόρησε τους Αμερικάνους και τη NASA ότι απέκρυψαν αυτή την πληροφορία. Οι φωτογραφίες έχουν ημερομηνία την 3η Αυγούστου 1969, – δυο βδομάδες αφότου ο Άρμστρονγκ και ο Ολντριν, πάτησαν στην επιφάνεια της Σελήνης στις 20 Ιουλίου του 1969.
Στις 15 Μαρτίου 2009, Οι Νιου Γιορκ Ταϊμς παρήγαγαν μια ακόμα είδηση που προκάλεσε αίσθηση. Ο ίδιος Κινέζος  αξιωματούχος, δήλωσε ότι πήρε στην κατοχή του πάνω από 1000 μυστικές φωτογραφίες της NASA που παρίσταναν όχι μόνο ανθρώπινες πατημασιές, αλλά ακόμα και έναν ανθρώπινο σκελετό στην επιφάνεια της Σελήνης. Ορισμένα από τα οστά του σκελετού έλλειπαν, ανέφερε.
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από ένα σεληνιακό βολιστήρα (τεχνητό δορυφόρο της Σελήνης). Η απουσία του αέρα καθιστά δυνατόν να ληφθούν εκπληκτικές λεπτομέρειες της επιφάνειας από το ύψος της Σεληνιακής τροχιάς. Οι φωτογραφίες του σκελετού ήταν πολύ καθαρές. 
Άλλη μαρτυρία, του Δρ. Κεν Τζονστον, πρώην διοικητή του τμήματος ελέγχου δεδομένων και φωτογραφίας στο εργαστήριο λήψεως Σεληνιακών δεδομένων, στη NASA, ανάφερε ότι οι Αμερικάνοι αστροναύτες βρήκαν και φωτογράφισαν αρχαία ερείπια τεχνητής προελεύσεως πάνω στη Σελήνη. Μάλιστα τα είχαν τραβήξει και σε βίντεο με κάμερα που κουβαλούσαν στην πρώτη εκείνη διαστημική αποστολή. Επίσης είπε οτι οι Αμερικάνοι αστροναύτες είδαν τεράστιους άγνωστους μηχανισμούς στη Σελήνη, καθώς και γιγαντιαία ερείπια απο...
κτίσματα που μάλλον χρησίμευαν ως σκέπαστρα διαστημοπλοίων, καθώς και το κουφάρι ενός τεράστιου διαστημοπλοίου που έμοιαζε με περισσότερο με ιπτάμενο πλοίο, παρά με ιπτάμενο δίσκο (όπως πιστεύουμε απο τις ταινίες).
Σε άλλη αναφορά/μαρτυρία, λέγεται οτι κάποιες φωτεινές οντότητες, που έμοιαζαν με αγγέλους, και πολλά μικρά φωτεινά ιπτάμενα αντικείμενα που έμοιαζαν με αεροσκάφη αγνώστου προελεύσεως, συνόδευαν το διαστημόπλοιο της NASA κατά την προσεδάφιση του στη σελήνη...
Τα δεδομένα αυτά έγιναν απόρρητα από την Αμερικανική κυβέρνηση και "διέρρευσαν" πριν λίγα χρόνια.


Κι αν απορείτε για ποιο λόγο ο άνθρωπος τόσες δεκαετίες δεν ξαναπήγε στη Σελήνη μετά απο εκείνη την μία και μοναδική προσεδάφιση, τότε ίσως βρείτε την απάντηση στην εξής αποκάλυψη: 
Η NASA, έδωσε άμεσα όλες αυτές τις πληροφορίες (και σίγουρα άπειρες ακόμα που αγνοούμε για τα μυστικά της Σελήνης) στην αμερικανική κυβέρνηση, και συγκλήθηκε άμεσα μυστικό συμβούλιο στο οποίο συμμετείχαν οι αρχηγοί των πιο δυνατών κρατών του πλανήτη. Στο συμβούλιο αυτό αποφασίστηκε ομόφωνα η άμεση πυροδότηση ατομικών βομβών με προορισμό την σελήνη, προκειμένου να εξαλείψουν κάθε "εξωγήινο κίνδυνο" και οποιοδήποτε ίχνος αρχαίου πολιτισμού που ίσως αποτελούσε "απειλή" για τον πλανήτη μας.
Ακούγεται απίστευτο, όμως πολλές φορές ο πανικός και ο φόβος απέναντι σε πρωτόγνωρες καταστάσεις, οδηγεί σε τρελές κινήσεις σαν αυτή...


Άραγε είναι μύθος ή πραγματικότητα όλα αυτά;; 
Ίσως το μάθουμε πολύ σύντομα, ίσως και ποτέ...

Τα διαβάζουν πολλοί