English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

21.10.11

Η δικτατορία του αθεϊσμού.

«Ω, άπιστοι, δεν είσθε δύσπιστοι. Είσθε οι πλέον εύπιστοι! Δέχεσθε τα πιο απίθανα, τα πιο παράλογα, τα πιο αντιφατικά, για να αρνηθήτε το θαύμα». (Άγιος Ιερός Αυγουστίνος 354-430μ.Χ.)
Πλανήτης γη έτος 2011. Η ανθρωπότητα βιώνει την μεγαλύτερη πλύση εγκεφάλου όλων των εποχών, μέσα απο κάθε τηλεοπτική/ραδιοφωνική/διαδυκτιακή συχνότητα.
Βλέπετε, η εξέλιξη της τεχνολογίας, υπήρξε κυρίως για να εξυπηρετήσει την διαπλανητική προπαγάνδα, κι όχι για να φέρει μια καλύτερη "ποιότητα" ζωής.
Όμως αυτό που θέλω να αναπτύξω σε αυτό το άρθρο, (για όσο καιρό ακόμα θα μπορούμε να αναπτύσσουμε την σκέψη μας), είναι ο αθεϊσμός που σχεδιάστηκε και επιβλήθηκε μέσω μηχανισμών και τρικ που ο ανθρώπινος εγκέφαλος αδυνατεί να παραδεχτεί και γι'αυτό και τα λιδωρεί.
Τρανό παράδειγμα είναι η "οικονομική κρίση" που εμφανίστηκε απο το πουθενά και στο όνομά της θυσιάζονται δικαιώματα, ελπίδες, αξίες, ανθρώπινες ζωές, ολόκληρες κοινωνίες.
Και προσέξτε: η "οικονομική κρίση" αφορά αποκλειστικά και μόνο πολιτισμένα/ανεπτυγμένα κράτη που εθίστηκαν στον απόλυτο υλισμό και υπερκαταναλωτισμό, έχοντας ήδη απο πριν απολέσει κάθε έννοια ήθους και αρχής, όπως και την πίστη στον Θεό.
Διότι σε άλλες κοινωνίες που βιώνουν την πείνα και την εξαθλίωση και τα παιδιά τους πεθαίνουν καθημερινά απο υποσιτισμό και λειψυδρία, η "οικονομική κρίση" ακούγεται στα αυτιά τους απο ακαταλαβίστικη έως και γελοιοδέστατη...
Ένα απο τα σημαντικότερα προπαγανδιστικά οχήματα είναι η "οικονομική κρίση". Μέσω αυτής κάθε έννοια ελευθερίας και ελπίδας καταργήται και καταδικάζεται. Εδώ να θυμηθούμε οτι η ελευθερία και η ελπίδα, είναι απο τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες έννοιες που μας διδάσκει και μας προσφέρει ο Χριστός. Όταν όμως εμείς ως ανθρωπότητα έχουμε επιλέξει με τον τρόπο της ζωής μας να ζούμε μακρυά απο τον Χριστό, τότε είναι πλέον πάρα πολύ εύκολο να χάσουμε τα πάντα και να έρθουμε σε απελπιστική κατάσταση.
Έτσι λοιπόν, οι άνθρωποι πλέον σκεφτόμαστε μόνο πως θα πληρώσουμε, πως θα ξεπληρώσουμε, πως θα αποπληρώσουμε... Χρήμα-χρήμα-χρήμα.
Οτιδήποτε σχετίζεται με την ανεργία την φτώχεια και το χρήμα, είναι πλέον καθημερινό και μοναδικό θέμα που απασχολέι την ζωή μας. Η πίστη στον Χριστό, χάθηκε. Η αγάπη για τον διπλανό, εξαφανίστηκε. Η θαλπωρή για τον άρρωστο, αλλοτριώθηκε. 'Εμεινε μόνο μιζέρια, στεναχώρια, απελπισία, ζήλια, κακία για όλους και για όλα. Εδώ να θυμηθούμε οτι αυτές οι έννοιες είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα των σατανικών υπάρξεων.
Οι σατανικές υπάρξεις λοιπόν, (που τόσο καλά μεθοδευμένα φρόντισαν να τις δώσουν εικόνα γραφικότητας, ωστέ όποιος τολμάει να τις αναφέρει για να αφυπνίσει τις κοιμησμένες/παραπλανημένες συνειδήσεις, να γίνεται περίγελος της κοινωνίας...), φρόντισαν να οργανώσουν και να επιβάλουν την δικτατορία του αθεϊσμού διότι επιθυμούν να είναι αυτές οι "μοναδικές και απόλυτες κυριάρχες δυνάμεις".
Διότι μισούνε το ανθρώπινο γένος που είναι κατ'εικόνα και καθ'ομοίωσιν του Θεού.
Διότι ζηλεύουν, δεν άντεξαν ποτέ την λαμπρότητα και την τελειότητα του Κυρίου, και γι'αυτό και εξέπεσαν. Κι ενώ ήταν φωτεινοί άγγελοι, απομακρύνθηκαν απο τον Θεό και κατάντησαν σκοτεινές δυνάμεις. Έκπτωτοι άγγελοι.
Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με την ανθρωπότητα. Όσο είναι κοντά στον Θεό και λούζεται απο το φως της Αγάπης Του, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, διότι κανένα σκοτεινό σχέδιο δεν είναι ικανό να αγγίξει το Φως του Κυρίου.
Όταν όμως η ανθρωπότητα απομακρύνεται απο τον Χριστό, τότε το σκοτάδι κυριεύει κάθε καρδιά και ψυχή, η απελπισία της "οικονομικής κρίσης" κυριεύει κάθε ανθρώπινη ύπαρξη, και ο αθεϊσμός ριζώνει βαθιά μέσα στις κοινωνίες.
Άρα ο "σκοτεινός στόχος", επετεύχθη...
Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε με αποκαλύψεις για όσα σκοπεύουν οι σκοτεινές δυνάμεις να επιβάλουν, όπως την "κάρτα του πολίτη".
Δεν αντιδράει κανένας.
Αποκαλύφθηκε οτι οι λάμπες οικονομίας που επέβαλαν στις παγκόσμιες αγορές, κατά την λειτουργία τους απελευθερώνουν δηλητηριώδη και κατασταλτικά αέρια.
Δεν αντιδράει κανένας.
Αποκαλύφθηκε οτι οι καθημερινοί αεροψεκασμοί απελευθερώνουν παρόμοια δηλητηριώδη και κατασταλτικά αέρια.
Δεν αντιδράει κανένας.
Αποκαλύφθηκε το Haarp .
Δεν αντιδράει κανένας.
Επέβαλαν την Digea ως μοναδικό τρόπο λήψης τηλεοπτικού σήματος.
Δεν αντιδράει κανένας.
Επέβαλαν (πλέον και στην χώρα μας) την ηλεκτρονική φορολογική δήλωση, ηλεκτρονική έκδοση φοιτητικού πάσο κλπ.
Δεν αντιδράει κανένας.
Είναι εκατοντάδες τα παραδείγματα σαν τα παραπάνω, κι όλα οδηγούν στην πλήρη αδρανοποίηση μας και στην συνήθεια/εθισμό μας, ωστέ να μην μας φανεί καθόλου περίεργο όταν έρθει η ώρα του υποχρεωτικού τσιπαρίσματος των ανθρώπων, που το έχει αποκαλύψει ο ίδιος ο Χριστός στον Απόστολο Ιωάννη, κι όμως εμείς επειδή θεωρούμε τους εαυτούς μας υπεράνω Θεού, λιδωρούμε οποιονδήποτε υπενθυμίζει την Αποκάλυψη.
Και να είστε σίγουροι, οτι αυτή η ώρα του υποχρεωτικού τσιπαρίσματος είναι πάρα πολύ κοντά και θα έρθει με το πρόσχημα της μερικής καταστροφής του πλανήτη απο τον κομήτη του 2012 όπως τόσο έντονα προπαγανδίζουν.
Έναν κομήτη που τον κατευθύνουν με κρυφό τρόπο προς την τροχιά της γης, διότι μόνο μέσα απο μια τετοια καταστροφή θα επέλθει ο πλήρης εκφοβισμός της ανθρωπότητας, που προκειμένου να μπορεί να βρει τροφή και νερό και να διασωθεί, θα πρέπει να τσιπαριστεί...
Κάπως έτσι θα κάνει την (δημόσια διότι την κρυφή του ύπαρξη όλοι την γνωρίζουμε) εμφάνισή του ο Παγκόσμιος ηγέτης, (ο αντίχριστος), που θα συστήσει την παγκόσμια κυβέρνηση, και θα "λυτρώσει" τις κοινωνίες απο την "οικονομική κρίση"...
Το έδαφος έχει προετοιμαστεί. Πως; Σκεφτήτε πόσα εκατομμύρια "αγανακτισμένων" σε όλο τον πλανήτη ζητούν καθημερινά πολιτική αλλαγή. Όταν λοιπόν εμφανιστεί η παγκόσμια κυβέρνηση που θα αποφασίζει αυτή τι θα γίνεται κι όχι οι κοινωνίες, (προπομπός της είναι το ΔΝΤ κλπ), θα έρθει με το πρόσχημα οτι είναι απαίτηση των λαών που αγανάκτησαν απο τις αποτυχημένες τοπικές κυβερνήσεις.
Άλλωστε, η πλήρης εξαφάνιση (με πιο πρόσφατο παράδειγμα τον Καντάφι), κάθε ποροσωποκεντρικού συστήματος και πολιτεύματος, είναι ακόμα ένα στρώσιμο του δρόμου για την υποδοχή του παγκόσμιου ηγέτη (αντίχριστου) που θα αναλάβει να καλύψει τα πολιτικά αυτά κενά...
Όσο κι αν επιμένουμε να στρουθοκαμηλίζουμε μπροστά σε όλα αυτά τα αλυσιδωτά γεγονότα της εκπλήρωσης σχεδίου δικτατορίας του αθεϊσμού, η πραγματικότητα μας έχει ήδη ξεπεράσει, κι εμείς παραμένουμε θεατές που δεν αντιδρούν και πετροβολούν/περιγελούν όποιον τολμήσει να επισημάνει κάτι απο όλα τα παραπάνω.
Πάρτε το χαμπάρι. Ο Χριστός όταν ήρθε στη γη και θυσιάστηκε για την σωτηρία των ψυχών μας, έδωσε και μια υπόσχεση στην ανθρωπότητα, που κάποτε θα εκπληρωθεί, και μακάρι να γίνει στις μέρες μας, μήπως και λυτρωθούμε απο όλα αυτά. Υποσχέθηκε οτι θα ξανάρθει και θα μας πάρει μακρυά απο την επίγεια πλέον κόλαση, όσους αντέξουμε και δεν υποκύψουμε στα σκοτεινά σχέδια.
Δεν γνωρίζω τι άλλο θα σκεφτούν τα άρρωστα σκοτεινά μυαλά τους προκειμένου να κατακτήσουν και να κυριαρχήσουν στην ανθρωπότητα, πάντως η ελπίδα και η σωτηρία βρίσκεται μόνο στο Φως της Αγάπης και της Αγκαλιάς του Χριστού.
Μην απελπίζεστε.
Ο Θεός μαζί μας.

Τα διαβάζουν πολλοί