Υλικά (για 4-6 άτομα)
300 γραμμάρια φράουλες, κεράσια, βατόμουρα, κομμένα στα δύο.
50 γραμμάρια ακτινίδια κομμένα στα δύο.
1 κιλό γιαούρτι
125 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
25 γραμμάρια ζελατίνα σε σκόνη
120 ml ζεστό νερό
Εκτέλεση
Στο κάδο του μίξερ χτυπάτε το γιαούρτι και τη ζάχαρη.
Διαλύετε τη ζελατίνα σε ζεστό νερό και την ανακατεύετε καλά.
Στη συνέχεια προσθέτετε το μείγμα αυτό και το γιαούρτι μέσα στα φρούτα, ανακατεύετε και το βάζετε σε μια φόρμα για κέικ.
Αφήνετε το ζελέ να πήξει στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μπορείτε να το μοιράσετε και σε ατομικά μπολ.
300 γραμμάρια φράουλες, κεράσια, βατόμουρα, κομμένα στα δύο.
50 γραμμάρια ακτινίδια κομμένα στα δύο.
1 κιλό γιαούρτι
125 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
25 γραμμάρια ζελατίνα σε σκόνη
120 ml ζεστό νερό
Εκτέλεση
Στο κάδο του μίξερ χτυπάτε το γιαούρτι και τη ζάχαρη.
Διαλύετε τη ζελατίνα σε ζεστό νερό και την ανακατεύετε καλά.
Στη συνέχεια προσθέτετε το μείγμα αυτό και το γιαούρτι μέσα στα φρούτα, ανακατεύετε και το βάζετε σε μια φόρμα για κέικ.
Αφήνετε το ζελέ να πήξει στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μπορείτε να το μοιράσετε και σε ατομικά μπολ.