English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

11.7.13

Αιμοδοσία, Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013 Κύπρος

Την Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013 και ώρα 7:00 το απόγευμα θα γίνει αιμοδοσία στο χώρο της εκκλησίας της Παναγίας Αγίας Νάπας. Είστε όλοι προσκεκλημένοι και ευπρόσδεκτοι για να συμμετάσχετε μαζί μας.

Η αιμοδοσία είναι μια χριστιανική, φιλανθρωπική και ανθρωπιστική πράξη της οποίας τα αποτελέσματα σώζουν ζωές. Το αίμα δεν μπορεί να παραχθεί τεχνητά σε ιατρικά εργαστήρια παρά μόνο φυσιολογικά. Το μοναδικό «εργαστήριο παραγωγής» αίματος είναι το ίδιο το σώμα μας. Οι καθημερινές ανάγκες αίματος στην Κύπρο είναι ιδιαίτερα μεγάλες. Θύματα ατυχημάτων, καρκινοπαθείς, ασθενείς που υποβάλλονται σε χειρουργικές επεμβάσεις, ασθενείς με νοσήματα του αίματος, μεταμοσχευμένοι και πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία έχουν άμεση ανάγκη το δικό μας αίμα. Η προσφορά αίματος είναι ζήτημα ζωής και αλληλεγγύης.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία καλούνται να δηλώσουν τα ονόματά τους στις λίστες αιμοδοσίας ώστε να γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό αιμοδοτών για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23721795. Σε περιμένουμε...

Η αιμοδοσία γίνεται εις μνήμην των πεσόντων κατά την τουρκική εισβολή 1974 και όλων των κεκοιμημένων της ενορίας μας (όσων έφυγαν νέοι μετά από αιφνίδιο θάνατο, μετά από μαρτυρικές ασθένειες- καρκίνο) και πάντων των κεκοιμημένων.

http://churchofagianapa.blogspot.gr/2013/07/29-2013.html


Τα διαβάζουν πολλοί