English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

12.7.13

10 ιδέες για χειροποίητες & προτώτυπες μπομπονιέρες βάπτισης

Αν προτιμάς να φτιάξεις κάτι πιο ιδιαίτερο για να γιορτάσεις τη βάπτιση του παιδιού σου, και δε θέλεις να δώσεις στους καλεσμένους μια τυπική μπομπονιέρα, τότε εδώ θα βρεις 10 υπέροχες ιδέες!

Πάζλ
Τύπωσε σε μορφή πάζλ μια όμορφη φωτογραφία του μωρού σου και κάνε αυτό δώρο μαζί με τα κουφέτα στους καλεσμένους σου. Είναι ένα εντυπωσιακό και πρωτότυπο δώρο που μάλιστα θα κρατήσει τους μικρούς σου καλεσμένους απασχολημένους για αρκετή ώρα.

Ξύλινο παιχνίδι
Αναζήτησε σε καταστήματα παιχνιδιών ή σε κατασκευαστές κλασσικά μικρά ξύλινα παιχνίδια. Αυτά μπορεί να είναι αυτοκινητάκια και αεροπλανάκια για αγόρια ή σβούρες και ανεμόμυλοι για κορίτια. Δέσε επάνω σε αυτά τα κουφέτα σου και θα έχεις μια φίνα, πρωτότυπη και πρακτική μπομπονιέρα.

Κορνίζα
Προμηθεύσου όμορφες κορνίζες σε διάφορα χρώματα, βάλε μέσα τους τη φωτογραφία του μικρού σου και δέσε επάνω τους τα κουφέτα σου. Πρόκειται για ένα χρήσιμο και πολύ όμορφο δώρο που θα αρέσει σε όλους.

Σοκολάτες
Τύπωσε πρωτότυπο χαρτί περιτυλίγματος για σοκολάτες και αντί για κουφέτα δώρισε αυτές στους καλεσμένους σου.

Βραχιολάκια
Τύπωσε σε μεταξωτή κορδέλα ένα όμορφο μήνυμα και δέσε επάνω της μια χάντρα. Έτσι θα έχεις ένα όμορφο βραχιολάκι με το οποίο μάλιστα μπορείς να δέσεις το τούλι της μπομπονιέρας σου.

Παιδικό παραμύθι
Διάλεξε ένα κλασσικό παιδικό παραμύθι όπως για παράδειγμα ο μικρός πρίγκιπας (αν έχεις αγοράκι) ή η σταχτοπούτα (αν έχεις κοριτσάκι) και δέσε στην κορδέλα του σελιδοδείκτη τα κουφέτα της μπομπονιέρας σου.

Μπαλόνια
Γέμισε μπαλόνια με κουφέτα και λιχουδιές και φούσκωσε τα με ήλιο. Έτσι η μπομπονιέρα σου θα είναι εντυπωσιακή χωρίς να κοστίσει μάλιστα μια περιουσία.

Μαξιλαράκια
Φτιάξε όμορφα μαξιλαράκια με μια φωτογραφία του μωρού, ή με μια φράση και καρφίτσωσε επάνω τους τη μπομπονιέρα με τα κουφέτα.

Μπισκότα
Βρές όμορφα μεταλλικά κουτιά και μαζί με τα κουφέτα, δώρισε στους καλεσμένους σου μπισκότα. Σίγουρα θα τα απολαύσουν και θα κρατήσουν το όμορφο κουτί.

Μουσική
Φτιάξε cd με παιδικά τραγούδια ή αγόρασε έτοιμα από κάποιο δισκοπωλείο. Δέσε επάνω του τα κουφέτα κι έτοιμη η μπομπονιέρα.

http://www.weddingplan.gr

Τα διαβάζουν πολλοί