Υλικά:
1/2 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
1 φακελάκι σαντιγί γκαρνί
1 κούπα γάλα
1 κονσέρβα ανανά σε φυσικό χυμό
1/2 ποτήρι ζάχαρη άχνη (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τo γκαρνί με το γάλα + μισό ποτήρι χυμό ανανά (από την κονσέρβα) + τη ζάχαρη άχνη.
Έπειτα προσθέτουμε το γιαούρτι + τον ανανά ψιλοκομμένο + το υπόλοιπο σιρόπι της κονσέρβας, ανακατεύουμε καλά και το βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες να δροσίσει και να σφίξει.
Αν θέλετε να το στολίσετε, κρατήστε 1 ή 2 ροδέλες ανανά.
http://delicieuses.forumotion.net