English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

12.1.13

Μουσταρδομελάτο χοιρινό με μανιτάρια

Μουσταρδομελάτο χοιρινό με μανιτάρια
Χρειαζόμαστε...
2 μπριζόλες χοιρινές σε μπουκίτσες (1 μπριζόλα ανά άτομο)
μανιτάρια σε φετίτσες
3-4 κουταλιές σούπας μουστάρδας
3-4 κουταλιές σούπας μέλι
λίγο ελαιόλαδο
ΔΕΝ βάζουμε αλάτι-πιπέρι
Ξεκινάμε!
Βάζουμε σε τηγάνι ή κατσαρόλα ελάχιστο ελαιόλαδο και ρίχνουμε για 2' τις μπουκίτσες.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και μετά τη μουστάρδα και το μέλι. Μπορούμε να βάλουμε λιγότερο ή περισσότερο (μουστάρδα και μέλι), ανάλογα με τα γούστα και το πόσο γλυκό θέλουμε να είναι το αποτέλεσμα.
Αφήνουμε το φαγητό να βράσει μέχρι να εξαντληθούν περίπου τα υγρά και να πάρουμε ένα καραμελέ χρώμα.
Το φαγητό μας συνοδεύεται καλύτερα με άσπρο ρύζι.

Τα διαβάζουν πολλοί