English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

7.10.12

Ηλίας Ηλιάδης: Εκπαιδευτικό σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας και χάλκινος του Λονδίνου, Ηλίας Ηλιάδης, θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη στις 9 Δεκεμβρίου, όπου θα τιμηθεί και θα πάρει μέρος σε εκπαιδευτικό σεμινάριο. Η εκδήλωση θα γίνει στο «Grand Hotel Palace» και θα είναι υπό την αιγίδα της ελληνικής ομοσπονδίας αυτοάμυνας (σ.σ. ΕΟΑ) και της παγκόσμιας ομοσπονδίας αυτοάμυνας (σ.σ. ISDO). Στο πλαίσιο αυτής ο Ηλιάδης θα πάρει πτυχίο προπονητή αυτοάμυνας αναγνωρισμένο από την παγκόσμια ομοσπονδία.
Πάντως δεν θα μείνει στις τιμές ο 26χρονος χρυσός Ολυμπιονίκης, αλλά θα παραδώσει και μαθήματα συμμετέχοντας στα σεμινάρια που θα παρουσιαστούν. Στο πρώτο μέρος θα ασχοληθεί με το τζούντο και θα αποκαλύψει τα μυστικά του για τη σωστή προετοιμασία, τη διατροφή και την αποκατάσταση. Θα ακολουθήσει παρουσίαση τεχνικών αυτοάμυνας, ρίψεων και υποταγής με πρακτική εφαρμογή στις ΜΜΑ.
Η συμμετοχή στα σεμινάρια κοστίζει τριάντα ευρώ, ενώ στα πέντε ευρώ ορίστηκε η τιμή εισόδου σε όσους θα παρακολουθήσουν τη διαδικασία. Όλοι θα μπορούν να φωτογραφηθούν με τον Ηλιάδη και να ζητήσουν αυτόγραφό του.
Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@bodyguardacademy.gr ή στα τηλέφωνα 23410 20450 /2314 008534.

Τα διαβάζουν πολλοί