English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

11.9.12

77η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης! Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας

Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας, η 77η ΔΕΘ, άνοιξε τις «πύλες» της και θα διαρκέσει έως τις 16 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Με κυρίαρχη την παρουσία του ιδιωτικού τομέα και των επιχειρήσεων, αλλά και Περιφερειών και Επιμελητηρίων της χώρας, η 77η ΔΕΘ επιχειρεί μέσα από στοχευμένα θεματικά αφιερώματα να αναδείξει την ανάγκη για ανάπτυξη, με ένα χειροπιαστό και πρακτικό περιεχόμενο, προβάλλοντας τους πιο δυναμικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας, τους φορείς τους, τις επιχειρήσεις, που τους απαρτίζουν και βέβαια τα προϊόντα-υπηρεσίες τους.

Το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Σεπτεμβρίου η ΔΕΘ εμπλουτίστηκε με πλούσιες καλλιτεχνικές, πολιτιστικές, αλλά και αθλητικές εκδηλώσεις.

Στο επίκεντρο της έκθεσης βρίσκονται τα αφιερώματα ENERGYLAND & DOMISIS, τα οποία αποτελούν τον “μαγνήτη” της φετινής διοργάνωσης, αποτελώντας χωρίς υπερβολή μία “έκθεση μέσα στην έκθεση”.

Το αφιέρωμα Energyland έχει διπλάσιες συμμετοχές, σε σχέση με το 2011 και πολύ μεγάλο ποσοστό πρωτοεμφανιζόμενων εκθετών, που στο σύνολο των συμμετοχών της 77ης ΔΕΘ ξεπερνά το 30%. Οι εταιρίες στο αφιέρωμα αυτό έρχονται να παρουσιάσουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε συστήματα και εναλλακτικές μορφές ενέργειας, θέρμανσης και ψύξης, για κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο.

Αντίστοιχα, στο αφιέρωμα Domisis θα παρουσιαστούν από τους εκθέτες συστήματα οικολογικής δόμησης, βιοκλιματικού σχεδιασμού κτιρίων, θερμομόνωσης κτλ.. Το αφιέρωμα της Energyland είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής,
Στο επίκεντρο της ΔΕΘ βρίσκονται και η τόνωση της περιφερειακής επιχειρηματικής δραστηριότητας με σημείο αναφοράς τα Επιμελητήρια, αλλά και η προώθηση της καινοτομίας και της ευρεσιτεχνίας.

Το μήνυμα της ΔΕΘ είναι ότι δεν πρόκειται για μία Γενική έκθεση με ένα ασαφές και ρευστό περιεχόμενο, αλλά προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις και στις ανάγκες των καιρών και κυρίως στις επιταγές των επιχειρήσεων.

http://www.helexpo.gr

Τα διαβάζουν πολλοί