English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

1.8.12

Ναι, το Θαύμα έγινε! ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ! (διέφυγαν τον κίνδυνο τα δίδυμα του τροχαίου της Πατησίων)

Εκτός κινδύνου είναι το επτάχρονο αγοράκι που μαζί με τη δίδυμη αδερφούλα του και τη μητέρα τους είχαν παρασυρθεί από τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο νεαρός μόνιμος υπαξιωματικός του Ναυτικού, την Πέμπτη 12 Ιουλίου, στην Πατησίων.
Το παιδί, όπως γράφει η εφημερίδα «Δημοκρατία», βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» πριν από λίγες μέρες και νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο. Ωστόσο, θα χρειαστεί να υποβληθεί σε μια σειρά από επεμβάσεις, καθώς φέρει πολλαπλά κατάγματα άκρων, προσώπου, γνάθου και στοματικής κοιλότητας. Και η πορεία της υγείας της δίδυμης αδερφής του είναι σε καλύτερη κατάσταση.
Όμως, επειδή και τα δύο παιδιά, όπως λένε οι γιατροί, είναι πολυτραυματίες, θα χρειαστεί να παραμείνουν για νοσηλεία για αρκετό χρονικό διάστημα.
Τα νέα είναι καλά και για τη μητέρα τους που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Εκείνη μεταφέρθηκε από τη Δ΄ Χειρουργική Κλινική στη Γναθοχειρουργική Κλινική γιατί φέρει κακώσεις και κάταγμα οφθαλμικού κόγχου και λιθοειδούς οστού στον κρόταφο και στην κοιλιά.

http://www.enikolopoulou.gr

Τα διαβάζουν πολλοί