English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

30.7.12

1o Donation Film Festival

1o DONATION FILM FESTIVAL 01-15 Aυγούστου 2012.
Οι προβολές είναι ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ για το κοινό.
Στους θερινούς Κινηματογράφους «Άνεσις», «Μελίνα» και «Μάρθα Καραγιάννη – πρώην Κατερίνα»)
Στην είσοδο και την έξοδο του κινηματογράφου θα υπάρχουν διαμορφωμένες κάλπες-κουμπαράδες που ο καθένας θα μπορεί να προσφέρει ό,τι θέλει -και φυσικά αν θέλει.

Σας παρουσιάζουμε μια σειρά από Ισπανόφωνες ταινίες που έχουν ξεχωρίσει (οι περισσότερες από αυτές σε πρεμιέρα σε Θερινούς κινηματογράφους), ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους από την Ελλάδα, πρεμιέρες και αφιερώματα.

Τί σημαίνει Donation Film Festival;
Συνήθως σε ένα  φεστιβάλ έχουμε συνηθίσει να αγοράζουμε ένα εισιτήριο συγκεκριμένης ανταλλακτικής αξίας και ...
παρακολουθούμε την ταινία  –ή τις ταινίες- που επιλέξαμε. Στο Donation Film Festival δεν συμβαίνει αυτό. Οι προβολές είναι ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ για το κοινό. Στην είσοδο και την έξοδο του κινηματογράφου θα υπάρχουν διαμορφωμένες κάλπες-κουμπαράδες που ο καθένας θα μπορεί να προσφέρει ό,τι θέλει -και φυσικά αν θέλει.

Τα χρήματα που πιθανότατα θα προσφέρουν οι θεατές, που θα πάνε;
Με τα χρήματα θα ενισχύσουμε τις προσπάθειες του Δήμου σε δύο επίπεδα.
Πρώτον πετυχαίνουμε τη σωστότερη λειτουργία των θερινών κινηματογράφων που προβάλλουν τις ταινίες. Μπορεί οι συνεργάτες μας να μην είχαν οικονομική απαίτηση πνευματικών δικαιωμάτων υποστηρίζοντας την προσπάθεια μας, οι προβολές όμως έχουν απαιτήσει και στοιχίζουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Με την ενδεικτική συνεισφορά σας, κάνετε την προσπάθεια μας ικανή να επιβιώσει. Δεύτερον, στις φιλοδοξίες μας για την επόμενη διετία είναι η λειτουργία και του – κλειστού εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα- χειμερινού κινηματογράφου, του REX. Η όποια ενίσχυση σας λοιπόν, θα είναι αρωγή στη μεταμόρφωση ενός κινηματογράφου με μεγάλη ιστορία, σε ενεργή κινηματογραφική αίθουσα.
*Σε περίπτωση που οι εργασίες καθυστερήσουν άνω των 6 μηνών, το ποσό θα δωθεί σε ανάλογο έργο και θα υπάρξει ανάλογη δημοσίευση.

http://24luckyhours.blogspot.gr

Τα διαβάζουν πολλοί