English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

27.6.12

Νέα ακτοπλοϊκά δρομολόγια /καλοκαίρι 2012/ απο το λιμάνι Θεσσαλονίκης

Στις 28 Ιουνίου ξεκινάει το δρομολόγι Θεσσαλονίκη - Σκόπελος - Σκιάθος - Βόλος, μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου.
Θα γίνονται τρία δρομολόγια την εβδομάδα από το Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ «Αλκυόνη». Η αναχώρηση από Θεσσαλονίκη θα γίνεται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 10 το πρωί με προορισμό: Σκόπελο (άφιξη 3.30 το μεσημέρι), Σκιάθο (άφιξη 5 το απόγευμα) και Βόλο (άφιξη 7.30 το απόγευμα). Η επιστροφή θα γίνεται Τρίτη και Πέμπτη, με αναχώρηση από Βόλο στις 2.30 μετά το μεσημέρι, από Σκιάθο στις 5 το απόγευμα και από Σκόπελο στις 6.30 το απόγευμα, με άφιξη στη Θεσσαλονίκη τα μεσάνυχτα, ενώ τις ...
Κυριακές η αναχώρηση από Βόλο θα είναι μισή ώρα νωρίτερα (στις 2 μετά το μεσημέρι) και αναλόγως μισή ώρα νωρίτερα θα είναι οι αναχωρήσεις από τους ενδιάμεσους προορισμούς, με άφιξη στη Θεσσαλονίκη στις 11.30 το βράδυ.

Στις 29 Ιουνίου ξεκινάει το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Λήμνος - Μυτιλήνη - Χίος, με το «European Express», μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου.
Η αναχώρηση θα γίνεται κάθε Κυριακή στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα και οι αφίξεις στη Λήμνο στις 9.15 το πρωί, στη Μυτιλήνη στις 3.30 μετά το μεσημέρι και στη Χίο στις 9.30 το βράδυ. Η επιστροφή προς Θεσσαλονίκη θα γίνεται κάθε Παρασκευή από Χίο στις 5 το πρωί, από τη Μυτιλήνη στις 10 το πρωί και από τη Λήμνο στις 4.15 το απόγευμα.

Το Σάββατο 30 Ιουνίου θα αναχωρήσει το πρώτο πλοίο της γραμμής Θεσσαλονίκη - Λήμνος - Μυτιλήνη - Χίος - Πειραιάς από το Ε/Γ-Ο/Γ «Θεόφιλος».
Η αναχώρηση από Θεσσαλονίκη θα είναι κάθε Δευτέρα στη 1 μετά τα μεσάνυχτα και οι αφίξεις σε Λήμνο στις 10 το πρωί, στη Μυτιλήνη στις 5 το απόγευμα, στη Χίο στις 9.50 μ.μ. και στον Πειραιά στις 9 το πρωί της Τρίτης. Η επιστροφή προς Θεσσαλονίκη θα γίνεται κάθε Σάββατο από Πειραιά στις 3 μετά το μεσημέρι, από Χίο στις 2.10 ξημερώματα Κυριακής, από Μυτιλήνη στις 7 το πρωί της Κυριακής και από τη Λήμνο στις 2 μετά το μεσημέρι της Κυριακής.

http://www.newsnow.gr

Τα διαβάζουν πολλοί