English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

26.8.11

Το πασοκ καίει ξανά τα δάση της χώρας για να αποσπάσει την προσοχή μας...

Αυτά τα ξαφνικά Λαλιώτικα κόλπα που ξεπροβάλουν με μοναδικό σκοπό την απόσπαση της προσοχής των πολιτών απο την κοινωνικοοικονομική καταστροφή της χώρας, είναι πλέον ξεπερασμένα κύριοι σοσιαλιστές!
14 μέρες πριν την έναρξη της 76ης ΔΕΘ και με τον τρόμο που βιώνει η κυβέρνηση για τις απεργείες και τις πορείες που ήδη ανακοινώθηκαν για να την υποδεχτούν στη Θεσσαλονίκη, το πασόκ έπεσε ξανά στον λάκκο που το ίδιο έσκαψε.
Άρχισε τα γνωστά (και κλασσικά) κυβερνητικά κόλπα για την απόσπαση της προσοχής απο την κοινωνικοοικονομική καταστροφή της Χώρας. Καίνε τα πάντα οι σοσιαλιστές... Ωστέ κηρύσσοντας την χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, να μας το παίξουν και σούπερ σοσιαλιστικοί ήρωες που θα μας σώσουν απο τη φωτιά... Περαστικά μας.
Κι η πρωτοφανής καθυστέρηση ανακοίνωσης αποτελεσμάτων για ΑΕΙ & ΤΕΙ είναι άλλο ένα σοσιαλιστικό κόλπο απόσπασης της προσοχής. Κι έτσι εκατοντάδες χιλιάδες γονείς και νεολαίοι, θα έχουν το άγχος τους στο να βρούνε στα γρήγορα κάποιο σπίτι ή κάποιο ΙΕΚ, κι όχι στον χαμό που θα γίνει στη ΔΕΘ. Περαστικά μας.
Όσο για την ανεκδιήγητη παραίτηση του υπουργού που τόσες μέρες αναμασάμε, είναι άλλο ένα κυβερνητικό κόλπο απόσπασης της προσοχής. Διότι κανένας μας δεν είναι τόσο βλάκας για να πιστέψει οτι ο συγκεκριμένος υπουργός που σαν υπάκουο πρόβατο ψήφιζε τόσους μήνες τα σφαγερά οικονομικά μέτρα ενάντιά μας, ξαφνικά σήκωσε κεφάλι και μάλιστα αποφάσισε να θυσιάσει και την υπουργική καρεκλάρα του, επειδή παρεξηγήθηκε με τον Παππουτσή...
ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕ ?????

Τα διαβάζουν πολλοί