English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

8.8.11

Είδες στο όνειρό σου να φοράς βρακί, ή να φυσάει, ή ανθρώπινα πόδια? Τότε...

Αν δεις στο όνειρό σου πως φοράς βρακί, να ξέρεις πως το διάστημα που θα έχεις αναστατώσεις και σκοτούρες θα είναι μεγάλο. Αν όμως δεις πως το βγάζεις, θα ξεπεράσεις τα προβλήματά σου και τις ανησυχίες σου. Τέλος αν ονειρευτείς κάποιον με τοπική ενδυμασία βρακοφόρου, να ξέρεις ότι το μέλλον σου προμηνύεται λαμπρό.

Αν ονειρευτείς πως φυσάει γλυκά και δροσιστικά είναι πιθανό να λάβεις ευχάριστη επιστολή, αν όμως ο άνεμος είναι δυνατός, θα πρέπει να προσέχεις τους αντιπάλους σου γιατί θα προσπαθήσουν να σε μπλέξουν σε ραδιουργίες. Επίσης πολλά κακόβουλα σχόλια θα γίνουν σε βάρος σου. Αν τώρα δεις πως φυσάει παγωμένος άνεμος, θα έχεις υγεία και μεγάλο σθένος, ενώ άμα ο άνεμος είναι ζεστός, ίσως να έχεις κάποια προβλήματα με την υγεία σου. Αν τέλος ονειρευτείς ότι κόβεται ο αέρας κι έχεις προβλήματα με την αναπνοή σου, είναι πιθανό να μην έχεις καλές ειδήσεις για κάποια σημαντική υπόθεσή σου κι αν είσαι γυναίκα κινδυνεύεις να χάσεις κάποιον υποστηρικτή σου και προστάτη.
Αν ονειρευτείς πόδια γερά και δυνατά, προμηνύονται...

ευχάριστες εξελίξεις στα ζητήματα που σε απασχολούν κι επιτυχίες. Τα αντίθετα να περιμένεις αν δεις πως τα πόδια σου είναι άρρωστα. Αν δεις πως φοράς στα πόδια σου κάλτσες, σημαίνει πως θα αποφύγεις και θα λυτρωθείς από πολλές έγνοιες, ενώ αν δεις ότι φοράς παπούτσια χωρίς κάλτσες, προβλέπεται στενοχώρια. Τα πρησμένα πόδια στο όνειρο συμβολίζουν τα αναπάντεχα κέρδη και τα καθαρά τις ευχάριστες ειδήσεις. Τα λερωμένα κι άπλυτα πόδια συμβολίζουν τις γκρίνιες, τις αναποδιές, τις έριδες και τις οικογενειακές στενοχώριες. Αν ονειρευτείς πως πλένεις τα πόδια σου, σημαίνει πως θα έχεις ένα απρόσμενα χαρούμενο γεγονός και μεγάλα κέρδη, που όμως πρέπει να τα χειριστείς έξυπνα και να μην τα σπαταλήσεις σε ανώφελες καταστάσεις. Αν δεις πως πλένεις κάποιου άλλου τα πόδια, σημαίνει πως θα συμφιλιωθείς με τους ανταγωνιστές σου. Αν ονειρευτείς πως σου φιλάνε τα πόδια, προμηνύεται μεγάλη αναγνώριση για σένα, τιμές και αίγλη, ενώ αν δεις πως εσύ φιλάς τα πόδια άλλου, προβλέπεται ρεζίλεμα και ταπείνωση. Αν ονειρευτείς πως από ατύχημα δεν μπορείς να περπατήσεις, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείς από συκοφαντίες και κακολογίες που θα ακούσεις για το άτομό σου. Αν δεις πως τα πόδια σου είναι πολύ τριχωτά, σημαίνει πως θα έχεις επιβάλλον στους ανταγωνιστές σου και θα τους ανατρέψεις τα σχέδιά τους και την διάθεσή τους να σε βλάψουν. Αν ονειρευτείς τα πόδια των γονιών σου ή των παιδιών σου γυμνά, προβλέπονται ευχάριστες καταστάσεις κι ευτυχία στο σπίτι σου. Κοπέλα γνωστή σου που θα ονειρευτείς πως έχεις γυμνά πόδια ή πως σου τα δείχνει, σημαίνει ότι σε ποθεί και θέλει να δημιουργήσει μαζί σου ερωτική σχέση. Αν δεις πως σου επιτίθεται άγριο ζώο και σε δαγκώνει στα πόδια, είναι κακός οιωνός και προειδοποιεί για επερχόμενους κινδύνους.

http://www.pyles.tv

Τα διαβάζουν πολλοί